TOP 5 motive pentru a-ți cumpăra un apartament cu 4 camere

30/01/2023

Apartamentul cu 4 camere este ideal dacă faci parte dintr-o familie numeroasă sau îți dorești un stil de viață luxos, relaxant, perfect pentru petreceri cu prietenii. Apartamentele mari oferă în primul rând spațiu generos, care este excelent pentru a primi oaspeți, pentru ca fiecare membru al familiei să aibă locul său personal, cât și pentru a crea spațiu suplimentar pentru depozitare sau zone specifice.

Într-adevăr, locuința este una dintre investițiile esențiale din viața oricărei persoane, iar decizia cu privire la ce tip de apartament să cumperi poate face o diferență enormă în stilul de viață. Oricine are nevoie de acea cameră suplimentară din configurația unui apartament cu 4 camere pentru a o folosi ca birou sau sală de sport. Uneori, îl poți transforma chiar într-o cameră de luat masa sau într-o sală media. Oricum, cu un spațiu în plus, nu poți decât să te bucuri.

Dacă ai încă dubii în a cumpăra un apartament cu 4 camere, iată care sunt cele mai importante 5 avantaje pentru a face această achiziție: 

1. Spațiu personal pentru fiecare membru al familiei

Un apartament cu 4 camere este una dintre cele mai bune opțiuni pentru iubitorii vieții de familie, în special pentru cei care își doresc mai mulți copii. O casă cu 3 dormitoare și un living comun îți va oferi ție și familiei tale oportunitățile de a petrece timp împreună, cât și suficient spațiu pentru a vă bucura separat de timpul personal.

Dacă ai o familie mare, inclusiv copii de vârste diferite, care trebuie să locuiască împreună într-un singur loc sau intenționați să aveți copii în curând, atunci un apartament cu 3 dormitoare ar putea fi cea mai bună alegere pentru familia voastră. În plus, apartamentele cu 4 camere au în general 2 sau 3 băi, ceea ce crește gradul de confort și minimizarea conflictelor, inevitabile în familiile cu frați.

Dacă ai unul sau doi copii, poți folosi dormitorul suplimentar pentru a-l transforma în birou, în cazul în care lucrezi remote, ca loc de joacă, mai ales dacă vrei ca dormitorul copilului să rămână aerisit. De asemenea, dacă ai nevoie de ajutor în creșterea copiilor pentru bunicii care vin să locuiască împreună cu voi, unul dintre dormitoare este perfect ca și cameră de oaspeți.

Viața poate fi uneori copleșitoare, așa că de ce să nu o faceți confortabilă și plăcută făcând o alegere inteligentă de la bun început, optând pentru un apartament cu 4 camere.

apartament cu 4 camere

2. Flexibilitatea de a crea zone specifice

Unul dintre trendurile observate în perioada restricțiilor cauzate de pandemie este migrarea clienților către apartamente mai spațioase, cu balcoane sau terase generoase, chiar dacă acestea sunt situate mai departe de centrul orașului. Investiția în propriul confort este una extrem de importantă, de aceea alegerea unui apartament cu 4 camere se dovedește a fi ideală pentru a transforma spațiul suplimentar într-o zonă de relaxare și deconectare. Poți organiza frecvent mese cu prietenii sau te poți bucura, pur și simplu, de un spațiu unde să îți petreci diminețile, serile sau weekend-urile, ori de câte ori simți că ai nevoie de o pauză.

În plus, fiind vorba de o locuință mai spațioasă, cu o compartimentare eficientă, poți transforma o cameră sau două pentru a-ți deschide un mic business sau pentru a urma un hobby. Astfel, unul dintre dormitoare poate deveni camera de pictat, atelier de croitorie, sală de yoga, birou sau bibliotecă.

3. Investiție pentru viitor

Cumpărarea unui apartament cu 4 camere poate fi foarte benefică dacă te concentrezi pe  investiția pentru viitor. Casa este locuința care îți poate servi toată viața, așa că este înțelept să alegi ceva pe care te poți baza multă vreme de acum înainte.

Prin urmare, atunci când cumperi o casă, trebuie să te asiguri că ai suficient spațiu pentru familia în creștere. Experții în imobiliare sugerează ca o persoană care urmează să-și cumpere o locuință să se gândească la viitorul său, atunci când alege un apartament.

4. Confort, stil, lux

Apartamentele cu 4 camere sunt special gândite pentru a fi generoase, luminoase și inteligent compartimentate, adaptate unui stil de viață modern. Un apartament cu 4 camere are cel puțin două balcoane sau două terase mari, ferestre largi și o poziționare avantajoasă în raport cu poziția soarelui. 

Apartamentele luxoase cu trei dormitoare conțin în general o zonă de living generoasă, ceea ce oferă o stare de răsfăț. Fiecare persoană visează să aibă o casă cu toate facilitățile necesare unei vieți fericite, ceea ce se va adăuga la creșterea încrederii în sine.

Cu o dorință din ce în ce mai mare pentru un stil de viață de lux, apartamentele cu 4 camere au devenit din ce în ce mai solicitate. Așadar, ar trebui să luați în considerare confortul de zece ori înainte de a lua în considerare prețul, deoarece acesta va influența stilul de viață și starea de bine.

apartament cu 4 camere buftea

5. Posibilitatea de a invita des prietenii

Provocarea de a echilibra viața socială cu viața personală, relaxarea în familie cu întâlnirile cu prietenii, este mult mai ușor de îndeplinit atunci când dispui de o locuință mare. În plus, odată ce cresc copiii tind să fie independenți și au nevoie de propriul spațiu, pentru a-și invita prietenii la ei. Amenajarea unor dormitoare separate pentru copii și a unui living spațios pentru întâlnirile cu prietenii vine cu marele avantaj de a menține o relație frumoasă și sănătoasă cu cei apropiați.

Când ai un apartament cu 4 camere, poți transforma un dormitor în cameră de oaspeți ceea ce îți permite să-ți inviți prietenii să rămână peste noapte. Într-o locuință mare poți organiza petreceri de neuitat alături de prieteni, ceea ce îți permite să creezi noi amintiri și să vă bucurați de timp de calitate alături de cei dragi.

Dacă te gândești să cumperi sau să investești într-un apartament cu 4 camere în Buftea, complexul rezidențial The Suburb este locul potrivit. După cum poți vedea, există multe avantaje de a locui într-un apartament cu 3 dormitoare. Sigur, costul poate părea mai mare decât la alte apartamente, dar ai mai multe avantaje. În plus, valoarea acestor apartamente este în continuă creștere, toate semnele indicând că această tendință va continua.