Facilități

Află despre toate facilitățile de care poți beneficia în ansamblul rezidențial The Suburb și în Buftea, și ia o decizie bună pentru viitorul tău și al familiei tale.

Trăiește-ți viața în ritmul domol al suburbiei​

Buftea este o localitate liniștită cu toate facilitățile amplasate la doar câteva minute distanță de casă, pentru ca tu să îți poți rezolva toate sarcinile în cel mai scurt timp, fără grabă.

În ansamblul rezidențial The Suburb și imediata lui vecinătate găsești tot ce ai nevoie pentru tine și familia ta: centre comerciale, grădinițe, creșe, școli, spitale, spații de relaxare, dar și locuri de muncă.

Gândește-te doar că timpul economisit îți rămâne pentru ceea ce contează – momente speciale alături de cei dragi.

Distracție, relaxare și zone de plimbare

Unul dintre cele mai renumite festivaluri de muzică alternativă, Summer Well se organizează în fiecare an în Buftea, pe domeniul Știrbei. Vibrează alături de cei mai apreciați artiști internaționali în fiecare vară și încarcă-te din energia locului alături de oamenii frumoși care vin la festival în fiecare an.

Mai mult, Buftea este o locație în care vei găsi o mulțime de locuri de plimbare și relaxare în aer liber. Palatul și capela Știrbei, turnul de apă, pădurea și lacul Buftea sunt doar câteva dintre atracțiile locale.

Apartamente concepute
pentru o viață armonioasă

Ansamblul The Suburb este format din 19 corpuri de clădire cu peste 490 de apartamente de 2,3 și 4 camere sau tip studio. Prețurile avantajoase, finisajele de calitate și eficiența
energetică sunt doar câteva motive pentru care să te alături comunității The Suburb.

Beneficiile The Suburb

Apartamentele The Suburb sunt construite în acord cu cele mai înalte standarde
arhitecturale pentru siguranță și confort. Ansamblul rezidențial este alegerea accesibilă și
modernă pentru tine și familia ta.
În interiorul The Suburb ai acces la numeroase facilități:

Loc de joacă pentru copii

În interiorul ansamblului rezidențial The Suburb ai acces la un loc de joacă special amenajat pentru cei mai mici membri din familia ta. Descoperă un loc distractiv, cu o ambianță plăcută – un loc ideal pentru petrecerea timpului liber în familie.

Teren de sport

O viață sănătoasă și armonioasă presupune să faci mișcare. Beneficiază de terenul de sport din cadrul The Suburb să te menții în formă, să organizezi competiții sportive sau să socializezi cu alți vecini pasionați de sport.

Spații verzi

Natura din zonă te invită să-ți petreci timpul în aer liber și tihnă. Respiră un aer mai curat, fă o plimbare pe marginea unui lac sau explorează parcurile din domeniul Stirbey.

Spații comerciale

În apropiere de casă vei avea o multitudine de spații comerciale de unde să-ți faci cumpărăturile. Diversitatea ofertei te va face să-ți dorești să eviți cozile din București și să găsești tot ce ai nevoie mai aproape de tine.

Grădiniță

Dacă ai copii, înțelegi importanța unei grădinițe bune în apropierea casei. Micuțul tău se va dezvolta, va învăța lucruri noi și va socializa într-o grădiniță modernă și cu staff profesionist.

De ce să alegi The Suburb

O multitudine de beneficii te așteaptă în cea mai mare
comunitate rezidențială din Buftea

Ajungi în 15 minute in București

Ești suficient de aproape de oraș, dar te bucuri pe deplin de liniștea suburbană. Ajungi în București în doar 15 minute folosind trenul care te duce direct în Gara de Nord.

Liniște și relaxare

În apropierea ansamblului rezidențial ai mai multe zone de relaxare în aer liber, fiind o zonă ideală pentru tinerele familii.

Confort sporit

Izolațiile termice, izolațiile fonice, finisajele moderne și robuste îți oferă intimitate și un sentiment de bunăstare.

Apartamente spațioase

Momentele de respiro au nevoie de un spațiu sigur, armonios și bine compartimentat, iar apartamentele The Suburb fix asta vor oferi ție și familiei tale.

Comunitate privată

The Suburb își propune să construiască cea mai mare comunitate rezidențială din Buftea. Uită de agitația zilnică a Bucureștiului și alătură-te unei comunități în care liniștea ta este pe primul loc.

Prețuri accesibile

Costurile de achiziție ale apartamentelor The Suburb le fac accesibile familiilor la început de drum, persoanelor pe cont propriu și tuturor celor care își doresc un spațiul al lor, pe care să-l numească acasă.