Dezvoltatorul The Suburb

Dezvoltatorul
The Suburb

CALITATE, PERFORMANȚĂ ȘI PROFESIONALISM.

Despre dezvoltator

Cu peste 30 de ani de activitate, grupul COMNORD este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România. Compania a evoluat rapid și susținut datorită serviciilor de calitate și se remarcă prin seriozitate și perfecționism susținut de-a lungul timpului.

0

de ani în
piața
imobiliară

de ani în piața
imobiliară

0

milion de mp
construiți

0

de mii de
apartamente
vândute.

de mii de
apartamente vândute.

Grupul Comnord - Dezvoltator The Suburb

COMPANIILE DIN GRUPUL COMNORD

5 companii, un singur partener
de incredere

Grupul COMNORD este format din 5 entități, care laolaltă întregesc procesul
proiectării, construcției si vânzării unui proiect imobiliar.

CNO TEHNO CONSTRUCT

Compania, specializată în construcții la cheie, asigură execuția completă pentru diverse proiecte rezidențiale, dar și construcții de tipul Design & Build.

CNO Tehno Construct dispune de întreaga experiență a grupului COMNORD dobândiți in cei peste 30 de ani de excelenta in activitate.

PROCEMA RWP

Lider în România în domeniul oțelului-beton, al plaselor sudate și al elementelor preasamblate.

Oferă una dintre cele mai mari capacități de procesare din Europa și face față oricărui gen de proiect, de la concept și până la execuție, indiferent de complexitatea și amploarea lui.

PROCEMA IMOB

Cea mai solidă opțiune de închiriere a spațiilor rezidențiale și de birouri din capitală

Deținătoarea unui portofoliu complex, în continuă dezvoltare, compania deține o serie de imobile oferite spre închiriere în cele mai căutate zone ale Bucureștiului.

PROCEMA PERLIT

Companie producătoare de perlit expandat pentru sisteme de izolații termice și fonice, dotată cu echipamente de ultimă generație.

Pune la dispoziția clienților produse pe bază de perlit: șapă ușoară și termoizolantă, agregate ușoare periferice, tencuieli ușoare și termoizolante, componente pentru prepararea substratului natural și multe altele.

GIRUETA

Una dintre cele mai cunoscute și performante companii din România de echipamente de ridicare și manipulare: macarale turn, macarale portal.

Datorită echipamentelor create și operate de profesioniști cu experiență, compania Girueta este garanția de colaborare la standarde superioare.

DESPRE

CNO Tehno Construct

Compania, specializata in construcții la cheie, asigura execuția pentru diverse proiecte rezidențiale, dar si constructii de tipul rezidențiale, office sau hale.

CNO Tehno Construct este specializata in execuția completă pentru cele mai ambițioase proiecte imobiliare, dar si pentru constructii de tip Design & Build.

Parteneriatul nostru cu Procema EWP ( Lider in Romania in domeniul Otelului-beton, al plaselor sudate si al elementelor pre asamblate ) constituie unul dintre cele mai mari avantaje fata de competitorii noștri si ne permitem sa oferim in orice moment preturi fixe, precum si u flux sigur in procesul de fabricare si livrare al armaturilor, materialul de construcție principal in orice proiect cu structura de beton.

Prin departamentul nostru tehnic oferim suport clienților noștri pe parcursul dezvoltării proiectelor pentru a ne asigura ca acestea beneficiază, încă de la început, de toate cunoștințele noastre de optimizare tehnico-financiară.

Despre CNO Techno Construct

Portofoliul nostru de
ansambluri rezidențiale

Washington Residence

Washington Residence este deja unul dintre cele mai cunoscute ansambluri rezidențiale din capitală. Situat în inima orașului, apartamentele lui au devenit repede unele dintre cele mai dorite și căutate proprietăți, datorită nu doar localizării, ci și multiplelor facilități, avantaje și calități pe care le au.

Jean Monnet

Jean Monnet

Imobilul Jean Monnet, situat în cartierul Primăverii, unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din București, se încadrează în categoria proiectelor de nișă, construite cu finisaje de top și realizate pentru cele mai rafinate exigențe existente pe piață.

Emanoil Porumbaru

Locația sa exclusivistă face ca ansamblul rezidențial din Emanoil Porumbaru să beneficieze de numeroase avantaje: apropierea față de cel mai mare parc din România, acolo unde se găsesc cele mai bune și populare restaurante din București, bănci, magazine de lux sau mijloace de transport în comun.

Ten Blocks

Ten Blocks

Construit cu aceeași atenție la detalii ce ne caracterizează, complexul se adresează unui segment vast din piață, fără să facă însă rabat de la calitatea materialelor și a standardelor înalte, specifice oricărui proiect gândit și construit de grupul Comnord.

Quartier Gramont

Quartier Gramont

Amplasat în inima orașului, Quartier Gramont este un ansamblu de locuințe, în care moștenirea culturală se află în prim plan, așezat perfect pentru a explora Bucureștiul electric. În doar câțiva pași, puteți ajunge la Parcul Carol, la Palatul Parlamentului, Piața de Flori sau la Magazinul Unirea.

Proiect Amiral Balescu

Amiral Bălescu

De la design, materiale folosite și până la finisaje, întreaga construcție se integrează perfect în zona în care a fost amplasată, aducându-i valoarea și eleganța pe care aceasta o merită.